Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Deez Nuts 23-Μαρ-2012

Club 8Ball, Θεσσαλονίκη, 23 Μαρτίου 2012
support: Bios, Senseless


Hey!!! We're back, μετά από πολύ καιρό για μια ακόμα συναυλιακή ανταπόκριση. Ο λόγος είναι προφανής. Ο blog master είναι συνταξιδιώτης μας οπότε αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Το 8ball έχει γίνει εδώ και καιρό το δεύτερο σπίτι μας, καθώς οι εξορμήσεις μας εκεί είναι κάτι παραπάνω από συχνές τον τελευταίο καιρό. Και η φάση είναι ότι ο dim γουστάρει και τη μπύρα του μαγαζιού, οπότε σαν όλα να πάνε υπερβολικά καλά! Μετά από τους καθιερωμένους φραπεδοπεριπάτους πήραμε τα κουφάρια μας στο οκτάμπαλο. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ανέλπιστα ικανοποιητική, αν αναλογιστεί κανείς πως στους Born From Pain είχε λιγότερους από παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο!!! Αφού λάβαμε τη καθιερωμένη μας θέση δίπλα στον ηχολήπτη Mumra με μπλουζάκι Onslaught (sic), στη σκηνή ανεβαίνουν οι Bios. Τους είχαμε τσεκάρει με τον κουμπάρο πριν αρκετά χρόνια και τους είχα θαμμένους στο χρονοντούλαπο της μνήμης μου (τςς τι χαζαμάρα είπα πάλι!!!). Απ' όσο γνωρίζω έχουν κυκλοφορήσει ένα δισκάκι, το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσει το σύγχρονο hardcore με μελωδικά περάσματα. Ιδιαίτερης μνείας χρίζει ο drummer ήταν εξαιρετικός και έχωνε συνέχεια. Next in line που λέει και η γιαγιά μου, οι Senseless που έχουν καινούρια κυκλοφορία στη γύρα. Βeatdown hardcore σε φάση First Blood, Final Prayer και λοιπούς. Δυναμικοί, με δικό τους fanbase (φίλων πάντα) ζέσταναν το λαό για τους Deez, οι οποίοι είναι χαβαλέδες τέρμα, χορευτικοί και πάνω κάτω!!! Η μουσική τους είναι punkοειδής με ραπαρίσματα και στίχους για ό,τι να 'ναι, καλώντας διαρκώς το κοινό να γκαρίξει μαζί τους. Δεν έπαιξαν πολύ ώρα και κάποια απο τα κομμάτια που συγκράτησα είναι τα "Rep your hood", "go vegan", "I hustle everyday", "sex sells" (αυτό ξαναπέστο ρήτορα!!!), "your mother should have swallowed you", "tonight we're gonna party". Κάποιος από το κοινό έδωσε στον JJ Peters να πιει τσίπουρο και ο τυπάς ζαλίστηκε!!! Διαρκής σκηνική παρουσία, παρότρυνση για φασαρία και γκαρίλα. Για μια ακόμα φορά περάσαμε εξαιρετικά και γεμίσαμε μια μέρα που θα πήγαινε άκλαυτη στη πανέμορφη πόλη της τέφρας. Μάλλον θα ξαναδώσω εξετάσεις να πάω φοιτητής!!!

Και πάμε στα υστερόγραφα... γιατί σαν να νύσταξα:
1. πολλά hailz στον περιπατητή που δίνει ενέργεια στο pit
2. εισιτήριο 0,5 ευρώ;;
3. μη μασάς θα τη βρούμε τη τρίλιζα (τις ξανθιές πάντα τις θυμάμαι...)
4. αχ, αυτή η κοπελιά με τη μωβ μπλούζα born from pain...
5. καλό κουράγιο στα παιδιά μου, που διαβάζουν... keep up!

Μέχρι την επόμενη φορά... purity in hearts and minds.
Godspeed

Ανταπόκριση: Όμηρος

9 σχόλια:

zisis είπε...

Αχ, ανωτέρα βία μάς κράτησε εντός έδρας. Τώρα έχουμε επισκέψεις σε Καστοριά και Γιάννενα, έτσι; Να... εξερευνήσουμε και εκείνα τα μέρη!

dim είπε...

Σύντομο σχόλιο..
Τελευταία αρκετές ελληνικές μπάντες έχουνε περισσότερη φαντασία στις συνθέσεις τους από τους headliners!
(για τα γούστα μου τουλάχιστον)

βλ rafferty rules / born from pain, bios / ζνιατς

Kai oi sleepstream κάθε φορά και καλύτεροι! (αν και θα ήθελα λίγο περισσότερα σκαμπανευάσματα στα κομμάτια τους :)

sophie είπε...

kopelia me mwv mplouza edw.. mou ftiaksate tin mera na ste kala ;)

Ανώνυμος είπε...

to tsipouro mou gamise! hahaha

zisis είπε...

@sophie: θα το πω στον Όμηρο να χαρεί που χάρηκες! :-)

Και την άλλη φορά, θέλουμε και μεις τσίπουρο!!

Cheers!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa...hey Σοφία,ομηρος εδώ, την επόμενη φορά θα σου φέρω τη μωβ μου μπλούζα war from a harlots mouth,θα σου πάει περισσότερο...

zisis είπε...

Στη Γερμανία τους είδες αυτούς, βρε;!
http://www.youtube.com/watch?v=IajhynjCYHE

Ανώνυμος είπε...

epic comment is epic!!!

dim

Sophie είπε...

an foras gunaikeio medium (-i antriko extra small) kai de ti ferneis! edw poname gia na broume merch pou na mas kanoun!!